Podzimní teambuilding
Netradiční firemní teambulding byl kombinací procházky se zastávkami na smíchovské náplavce a ve Žlutých lázních, a společného vaření pod taktovkou Ondřeje Slaniny v zámku Chateau St. Havel.
Jedinečný novogotický zámek Chateau St. Havel nedaleko centra Prahy je domovskou základnou školy vaření Ondřeje Slaniny. V několika teamech jsme připravili celkem 4 chody, které jsme si také snědli. Naučili jsme se, jak připravit grilovaný losos se zeleninou a bylinkami v papilotě, vepřovou panenku v česneku a petrželce se salsou Criolla, hovězí steak s petrželovými brambůrky a omáčkou z portského vína a jako sladkou tečku jsme si připravili grilovaný ananas s vanilkovým krémem a praženým kokosem. Se vším nám pomáhali profesionální kuchaři, akce byla krásně připravená a my jsme si to opravdu užili.