0

Můj katalog

Tyto nemovitosti jste si vybral/a do svého katalogu. Budete-li mít zájem, můžete jednotlivé položky řadit dle potřeby, odebrat z katalogu nebo naopak přidat z dříve prohlížených položek. Stažení katalogu dokončíte stisknutím tlačítka „stáhnout můj katalog“.

Vybrané nemovitosti

Bytová jednotka projekt plocha karta nemovitosti transakce odebrat z katalogu

stáhnout katalog | stáhnout katalog / ceník

PRESTIŽNÍ CENA BEST OF REALTY 2018

Developerský projekt Vitality Rezidence získal 3. místo v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu na slavnostním vyhlašování cen dvacátého ročníku soutěže Best of Realty, které proběhlo v Praze v Kongresovém centru, dne 14. listopadu 2018. Soutěž se považuje za jednu z nejprestižnějších ve svém oboru a letos do ni bylo nominováno celkem 58 projektů.

Developerský projekt Vitality Rezidence získal 3. místo v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu na slavnostním vyhlašování cen dvacátého ročníku soutěže Best of Realty, které proběhlo v Praze v Kongresovém centru, dne 14. listopadu 2018, za účasti zástupců i České národní banky.

Soutěž se považuje za jednu z nejprestižnějších ve svém oboru a letos do ni bylo nominováno celkem 58 projektů. Členy poroty byli zástupci Asociace pro rozvoj trhu nemovitosti (ARTN) a dalších profesních sdruženi, agentur pro výzkum trhu, bankéřů, realitních makléřů a poradenských společnosti.

Rezidenční projekty menšího rozsahu

1. místo             Truhlárna, Praha 6; developer: skupina T.E; architekt: under-construction architects

 2. místo            LakePark Residence, Staré Splavy; EBM Partner; Expert Building Management)

 3. místo           Vitality Rezidence, Praha 5; SATPO; Schindler Seko Architekti

                           U Pernikářky 7, Praha 5; JRD Development; Podlipný Sladký architekti

Níže je uvedená tisková zpráva pro veřejnou publikaci. Více informací o soutěži naleznete: www.bestofrealty.cz.

Zpět na přehled novinek

nevybrali jste si z nabídky?

Naše dceřinná společnost City Home nabízí v centru Prahy a v jeho blízkém okolí cenově dostupné bytové jednotky, komerční prostory nebo také sklady a kanceláře.

Generování PDF